Civil szervezetek
Civil szervezetek

Azon partnereink, akik a civil szektorból érkeznek, tipikusan a kiválasztott célcsoport számára szerveznek programokat, rendezvényeket, valamint saját tagságuk képzésével járulnak hozzá a nonprofit szervezet fejlesztéséhez.

E szervezetek alapvető célja, hogy a működés- és szervezetfejlesztés ne csak náluk, hanem más szervezeteknél is kamatozzon.

Nonprofit szervezetek azok, amelyek nem haszonszerzés céljából tevékenykednek. A közhasznú szervezetek nonprofit szervezetnek minősülnek, de nem minden nonprofit szervezet közhasznú.

Civil szervezet az egyesülési jogról szóló 1989. évi II. törvény alapján létrejött társadalmi szervezet, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény alapján létrejött alapítvány, illetve e szervezetek jogi személyiséggel rendelkező szervezeti egysége (kivéve a pártot, a párt által alapított alapítványt, a párt részvételével létrehozott egyesületet, a létesítő okirata szerint munkaadói, munkavállalói vagy gazdasági érdekképviseletet ellátó szervezetet, a biztosító egyesületet és a közalapítványt).

 

 

PÁLYÁZATI FORRÓDRÓT

06 20/338 18 38

 

DFTV
Mindig aktuális
Impresszum
Oldaltérkép
Stratégiai médiapartnerek
Működési partnerek
Cégadatok
Képzési helyszínek
Álláshirdetés
PAT elégedettségmérés
1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.
Telefon: (06 1) 266 7601
E-mail: info@dft.hu
Itt talál minket:
 
HEFOP 3.4.1/05/1 KMOP-2007-1.2.5 és KMOP-2007-1.2.7     tudasodajovod.hu
www.dft.hu   |   Copyright © 2011   |   Minden jog fenntartva   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Készítette