GINOP PLUSZ-3.2.1-21 Pályázati lehetőség cégeknek

A pénzügyi tartalékok kimerülése, a magas fluktuáció, a bérigények és a rezsidíjak növekedése mellett a bizonytalanná váló környezet nehezíti meg nem csak az önkormányzatok, hanem a cégek életét is.

Mégis méltatlanul kevés kommunikációt kapott egy olyan rendelkezésre álló uniós forrás, mely valós és azonnali segítséget biztosíthat a cégeknek.

A GINOP PLUSZ-3.2.1-21 kódszámú felhívás  lehetővé teszi, hogy a magyarországi cégek képzés- és bérfinanszírozásra (!) is támogatást igényeljenek, ezzel könnyítve a terheken, akár már a téli időszakban.

Cégünk a GINOP PLUSZ-3.2.1-21 alapban már több mint félszáz megkötött szerződéssel rendelkezik, és az eddigi tapasztalatok alapján állíthatjuk, hogy ez egy olyan pályázati lehetőség, melyben van még rendelkezésre álló forrás, és rendkívül gyors elbírálású.

Amennyiben Ön hasznosnak tartja kezdeményezésünket, és szívesen tájékoztatná a környező cégeket, kérjük, az alábbi űrlapot töltse ki, majd kollégánk három munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel.

Önkormányzati megkeresésre lehetőséget biztosítunk a cégeknek akár egyéni konzultációra, akár tájékoztató rendezvény megtartására személyes vagy online formában


it_stuffÖnkormányzati megkeresés – GINOP PLUSZ-3.2.1-21