Értékteremtési/üzleti kapacitás
Értékteremtési/üzleti kapacitás

Az értékteremtés lényege, hogy érték csak a külső ügyfélnél jöhet létre. Ebből következik, hogy az értékteremtési rendszert nem a vezető alá, hanem a vevő köré kell rendezni. Ez a „mit” rendszere, ami kiegészítő párja a „hogyan” rendszerének, vagyis a munkavégzési rendszernek.

Az értékteremtési vagy üzleti kapacitás fejlesztése során azon kompetenciák fejlesztését értjük, amelyek közvetlenül vagy közvetetten hatással vannak a külső ügyfélnél létrejövő értékre. Az ide sorolt kompetenciák között találunk olyat, amely minden munkatárs számára hasznos, és találunk munkakörspecifikus kompetenciákat is. Az értékteremtést közvetlenül támogató kompetenciák célja hogy vevőfolyamat induljon, ennek rendszerét támogatják az értékteremtést közvetetten támogató kompetenciák.

For profit szektorban az értékteremtési kompetenciákat üzleti kompetenciáknak nevezzük, a nonprofit szektorban pedig az értékteremtési kompetencia megnevezése használatos, hiszen az ügyfélnél létrejövő érték nem korlátozódik pénzre.

 

Ajánlott tréningjeink:

Ügyfélszolgálati kommunikációs gyakorlatok: A tréning során meghatározzuk a külső ügyfél helyét a rendszerünkben, illetve az ügyféllel egyeztetett témának megfelelő gyakorlatokkal (egyéni, kiscsoportos, csoportos) szilárdítjuk meg a munkatársakban az ügyfélszolgálati kompetenciát.

Az online marketing koncepciója: A 21. században elengehetetlen az online jelenlét, azonban nem mindegy, hogy ez a jelenlét milyen. A hagyományos online eszközök már kevéssé működnek, azonban még kevesen váltottak az újra. Tréningünk segítségével felismerhetővé és tudatosan tervezhetővé válik a működő online marketing.

Az értékesítési formák pozíciója: mire jó az email, a levél, a telefon és a személyes értékesítés: Eladni és értékesíteni két külön fogalom - ez adja a közös gondolkodás kiindulópontját. A tréning célja górcső alá venni az egyes értékesítési formákat és feltérképezni ezek használati körét.

 

DFTV
Mindig aktuális
Impresszum
Oldaltérkép
Stratégiai médiapartnerek
Működési partnerek
Cégadatok
Képzési helyszínek
Álláshirdetés
PAT elégedettségmérés
1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.
Telefon: (06 1) 266 7601
E-mail: info@dft.hu
Itt talál minket:
 
HEFOP 3.4.1/05/1 KMOP-2007-1.2.5 és KMOP-2007-1.2.7     tudasodajovod.hu
www.dft.hu   |   Copyright © 2011   |   Minden jog fenntartva   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Készítette