Szervezet működése
Szervezet működése

A szervezeti működés fejlesztése a tulajdonképpeni közösség fejlesztését foglalja magában, két csoporttal: szervezeti identitás fejlesztése és szervezeti működés, különös tekintettel a stratégiák fejlesztésére. A szervezeti identitás fejlesztése során a vízió, a misszió és az identitáshoz tapadó egyéb fogalmak fejlesztése történik. A szervezet működéséhez tartozik a teljes szervezeti átvilágítás valamint az ehhez tapadó stratégia és rendszeralkotás.

 

Ajánlott tréningjeink:

Szervezeti azonosság meghatározása: vízió, misszió, érték: Jó, ha minden munkaszervezetnek van vízója, ha lát maga előtt egy jövőképet. A hangsúly azonban az EGY-en van. Minden munkatár gondol magában valamit arról, hogy az ő munkaszervezete merre halad, mi felé tart, mit tartanak értéknek a szervezetben. Amit kimondatlanul is gondol, azt közvetíti akaratlanul is az ügyfél felé. A térning során kiderül, mennyire egységesek a munaszervezeti víziók, illetve kinek, milyen egyéni motivációja van a mindennapokban.

Szervezeti önazonosság elemzése 17 lépésben:A tréningnap során a résztvevők maguk építik fel vagy amennyiben létezik ilyen, teszik egységesség a munkaszervezeti identitást. A kiscsoportos munka nem csak ebben segíti a résztvevőket, hanem a prezentációkon keresztül azt is megtanulhatják, hogy képviselhetik és jeleníthatik meg ezt az identitást.

Együttműködési kódex készítése: A munkaszervezet tagjaiban megvan az együttműködési hajlandóság, csak ez nem áll össze rendszerbe, nincsenek rögzítve az együttműködéshez kapcsolódó szabályok. A tréning célja írásban rögzíteni mindazokat a szabályokat, melyek az együttműködésre vonatkoznak a munkaszervezetben, ezáltal időtállóvá tenni őket és megteremteni a sztenderdizálás lehetőségét.

 

DFTV
Mindig aktuális
Impresszum
Oldaltérkép
Stratégiai médiapartnerek
Működési partnerek
Cégadatok
Képzési helyszínek
Álláshirdetés
PAT elégedettségmérés
1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.
Telefon: (06 1) 266 7601
E-mail: info@dft.hu
Itt talál minket:
 
HEFOP 3.4.1/05/1 KMOP-2007-1.2.5 és KMOP-2007-1.2.7     tudasodajovod.hu
www.dft.hu   |   Copyright © 2011   |   Minden jog fenntartva   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Készítette