Folyamatok működése
Folyamatok működése

A folyamatok működése magában foglalja a sztenderdizálás egész szervezetet érintő folyamatait, például a minőséggel kapcsolatos szabályalkotást, minőség kódex készítését és sztenderdek megalkotását, a folyamatok működésével és a minőséggel kapcsolatos stratégiát és rendszeralkotást foglalja magában, illetve ötletek generálását és megvalósítását.

 

Ajánlott tréningjeink:

Hibaokok elemzése a munkaszervezetben: Mindenki hibázik - előbb vagy utóbb.  A különbség a fejlődő és a stragnáló cégek között abban keresendő, hogy mit kezdenek a hibával. Lehet minden energiánkat arra fordítani, hogy üldözzük a hibát, és meg lehet keresni a hiba kialakulásának okait annak érdekében, hogy többet ne fordulj elő. A tréning során feltérképezzük, hogy általában milyen okokra vezethetőek vissza a hibák, illetve, hogy ezek közül mi jellemző az Ön munkaszervezetére. Az okok feltárása után együtt dolgozzuk ki a résztvevőkkel a cselekvési tervet és kötünk megállapodásokat.

Kommunikációs rendszer a munkaszervezetben: Amennyiben a munkaszervezet külső és belső kommunikációja nem megfelelő, rendeszeressé válhatnak a félreértések, az információtorzulások, és a megállapodásoktól való eltérések. Tréningünk célja az alapvető fontosságú fogalmak tisztázása mentén egy mindenki által elfogadott és ismert kommunikációs rendszer létrehozása.

Prioritási rendszer a munkaszervezetben: A priorizálás képessége különösen fontos a hatékony munkavégzés szempontjából mind a munkatársak, mind pedig a vezetők számára. Módszerünkkel a résztvevők képesek lesznek átláni, folyamataik milyen pozícióban helyezkednek el a fontos/sürgős koordináta rendszerben, és ez által képessé válnak a helyes priorizálási elvek megállapítására.

 

DFTV
Mindig aktuális
Impresszum
Oldaltérkép
Stratégiai médiapartnerek
Működési partnerek
Cégadatok
Képzési helyszínek
Álláshirdetés
PAT elégedettségmérés
1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.
Telefon: (06 1) 266 7601
E-mail: info@dft.hu
Itt talál minket:
 
HEFOP 3.4.1/05/1 KMOP-2007-1.2.5 és KMOP-2007-1.2.7     tudasodajovod.hu
www.dft.hu   |   Copyright © 2011   |   Minden jog fenntartva   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Készítette