Működési partnerek
Működési partnerek

 

  Dell
Általuk lesz irodánk az egész világ: munkatársaink Dell laptopjaik segítségével végezhetnek teljes értékű munkát az Ügyfélnél, otthon, de akár útközben is. Köszönjük a megbízható rugalmasságot, köszönjük, hogy kitágítják határainkat.

  GEMSYS
Szakértelmük benne van az összes Ügyfélhez kerülő dokumentumban, lefénymásolt számlában, lapolvasott képben. Nagy teljesítményű és tartós gépeiken születik irodai munkánk valamennyi terméke. Köszönünk nekik minden egyes kinyomtatott, beolvasott, lefénymásolt, elfaxolt és összetűzött oldalt.

  IBM
Ők fejlesztették cégünk ideghálózatát, a Lotus Notes rendszert, mely levelezésünkért és időbeosztásunkért is felelős, sőt CRM rendszerünket is magában hordozza. Köszönjük nekik, hogy pontosak lehetünk, hogy üzenhetünk, és hogy üzenhetnek nekünk.

 
Numitor MMIV
A Numitor MMIV intézi a könyvelésünk teljes egészét. Pontosságuknak és éber figyelmüknek köszönhetõ, hogy õszinte szándékunk a szabályos pénzügyi viselkedésre évrõl-évre megalapozott valósággá válhat, s költségvetésünk minden fillérje a rendeltetési helyére kerül.
  Research In Motion - Blackberry
Munkatársaink Blackberry készülékek segítségével a nap minden percében kézhez kapják elektronikus üzeneteiket, hozzáférnek a céges naptárhoz vagy kutathatnak szükséges információkért a weben. Köszönjük a mobilitást, a 24 órás hozzáférés lehetőségét.

  S25
Otthonunk. Az S25 Irodaház hangulatos belső kialakítása, tágas irodái és praktikus tárgyalói méltó körülményeket biztosítanak számunkra a munkához, Ügyfeleink fogadásához. Köszönjük, hogy keretet ad a közösségi munkának.

  Telenor
Mobil telekommunikációs partnerünk, hálózatán keresztül érjük el Ügyfeleinket és egymást. Köszönjük, hogy elérhetőek vagyunk, bármerre járunk.

DFTV
Mindig aktuális
Impresszum
Oldaltérkép
Stratégiai médiapartnerek
Működési partnerek
Cégadatok
Képzési helyszínek
Álláshirdetés
PAT elégedettségmérés
1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.
Telefon: (06 1) 266 7601
E-mail: info@dft.hu
Itt talál minket:
 
HEFOP 3.4.1/05/1 KMOP-2007-1.2.5 és KMOP-2007-1.2.7     tudasodajovod.hu
www.dft.hu   |   Copyright © 2011   |   Minden jog fenntartva   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Készítette