Tanácsadással és tájékoztatókkal segít a Széchenyi Programiroda a pályázóknak
Tanácsadással és tájékoztatókkal segít a Széchenyi Programiroda a pályázóknak
Címke: Tanácsadás
. .

Az Új Széchenyi Terv keretein belül meghirdetett közel 2000 milliárdos uniós pályázati forrás aktuális részleteiről októbertől tájékoztató, szakmai konferenciasorozaton informálódhatnak az érintettek. Az ÚSZT pályázatait koordináló Széchenyi Programiroda rendezvényeinek célja, hogy a pályázókat megismertesse az igénybe vehető támogatási lehetőségekkel, és személyre szabott tanácsadással segítse a jövőbeni munkájukat.

A térítésmentes szakmai konferenciák különlegessége, hogy a leendő pályázók hivatalos forrásból nyerhetnek betekintést a teljes pályázati rendszerbe, amely kiegészül a Széchenyi Programiroda szerepének bemutatásával - a pályázati források maximális kihasználásában. A programok régiós bontásban érhetőek el olyan nagyvárosokban, mint Debrecen, Eger, Győr, Veszprém, Pécs és Kecskemét. Az aktuális pályázati források áttekintése mellett a programiroda tanácsadói a konferenciák alkalmával személyre szabott tanácsadással várják a pályázók kérdéseit.
 

KONFERENCIÁK IDŐPONTJAI

A programsorozat egyaránt elérhető államháztartási intézmények önkormányzatok, polgármesteri hivatalok, civil szervezetek, egyházak, közoktatási intézmények, mikro-, kis és középvállalkozások, nagyvállalatok, kulturális és közművelődési intézmények, leghátrányosabb helyzetű kistérségek, szakszervezetek, érdekképviseletek számára.


Minden rendezvény előzetes regisztrációhoz kötött.
 

Bővebb információk: www.szpi.hu
 

DFTV
Mindig aktuális
Impresszum
Oldaltérkép
Stratégiai médiapartnerek
Működési partnerek
Cégadatok
Képzési helyszínek
Álláshirdetés
PAT elégedettségmérés
1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.
Telefon: (06 1) 266 7601
E-mail: info@dft.hu
Itt talál minket:
 
HEFOP 3.4.1/05/1 KMOP-2007-1.2.5 és KMOP-2007-1.2.7     tudasodajovod.hu
www.dft.hu   |   Copyright © 2011   |   Minden jog fenntartva   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Készítette