Milyen uniós pályázati lehetőségek várhatóak 2011-2013 között?
Milyen uniós pályázati lehetőségek várhatóak 2011-2013 között?
. .

Nem kevesebb, mint 2000 milliárd forintnyi támogatásra nyújthatnak be pályázatot azok az intézmények, szervezetek és vállalkozások, akik az aktuális pályázati időszakban európai uniós forrásból kívánják megvalósítani projektjeiket. Szeptembertől térítésmentes Pályázati Nyílt Napokon informálódhatnak a folyamatosan megjelenő pályázati kiírásokról az érdeklődők, illetve olyan tájékoztató Workshopokon vehetnek részt, amelyek szintén segíthetik szervezetük hatékony működését.

DFT-Hungária szervezésében elérhető Pályázati Nyílt Napok kiváló lehetőséget kínálnak a nonprofit szervezetek, közoktatási-, kulturális-, közművelődési és közigazgatási intézmények illetve kis, közép- és nagyvállalkozások számára, hogy tájékozódhassanak az egyes pályázati alapokkal kapcsolatban. A Pályázati Nyílt Napok mellett az érdeklődők olyan tájékoztató Workshopok közül is válogathatnak, amelyeken interaktív előadás formájában praktikus útmutatót kaphatnak olyan témákban, mint a szakképzési hozzájárulás, az innovációs járulék optimális felhasználása vagy akár a működést támogató keresőoptimalizálás.

A tájékozottság ebben az esetben azért is szükségszerű, hogy a számos pályázati alapból minden érintett megtalálja a megvalósításra váró terveihez illeszkedő forrást. Minden programot célcsoportos bontásban is megtekinthetnek a leendő pályázók, ezzel is támogatva, hogy magukra ismerjenek az őket érintő pályázatokban.
 

Bővebb információ: www.palyazatinyiltnapok.hu
                         www. workshopok.hu


 

DFTV
Mindig aktuális
Impresszum
Oldaltérkép
Stratégiai médiapartnerek
Működési partnerek
Cégadatok
Képzési helyszínek
Álláshirdetés
PAT elégedettségmérés
1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.
Telefon: (06 1) 266 7601
E-mail: info@dft.hu
Itt talál minket:
 
HEFOP 3.4.1/05/1 KMOP-2007-1.2.5 és KMOP-2007-1.2.7     tudasodajovod.hu
www.dft.hu   |   Copyright © 2011   |   Minden jog fenntartva   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Készítette