Értékteremtés/üzlet
Értékteremtés/üzlet

Az értékteremtés vagy üzlet működésének fejlesztésekor az üzleti tervezés fejlesztése kap szerepet, ötletgenerálás terén elsősorban az ügyfél elégedettség növelése, valamint a költséghatékonyság és a bevételnövelés a meghatározó témák. Szintén ennek keretein belül foglalkozunk termékelemzéssel, értékteremtési és értékesítési stratégiaalkotással, valamint az értékteremtést közvetlenül és közvetetten támogató kódexek készítésével, úgy, mint értékesítési kódex, ügyfélszolgálati kódex.

 

Ajánlott tréningjeink:

Hogyan mérjük ügyfeleink elégedettségét?: A tréning során mindamellett, hogy egy konrét kérdőívet is összeállítanak a résztvevők a tréner iránymutatása mellet, egy modellt, egy módszert is elsajátítanak, melynek segítségével a jövőben könnyen alakíthatóak ki mérési folyamatok a munkaszervezetben.

4 ablakos SWOT elemzés a termékekre: A munkaszervezetre vagy szervezeti csoportra elkészített SWOT elemzés segít a veszélyekre való felkészülésben és a lehetőségeink kihasználásában is. Mindemellett a tréningnap során magát a módszert is elsajátítják a résztvevők, így azt a későbbiekben más terülten is képesek lesznek használni.

Érvgenerálás az értékteremtési folyamatokban: A tréning célja, hogy hatékonyabbá tegye az értékesítést a munkaszervezetben. A résztvevőkben megfogalmazódó, de soha ki nem mondott vagy át nem beszélt érvek, de akár kétségek is felszínre kerülnek, a szilánkokban jelen lévő tudás közössé válik. A tréner vezetésével egy terméket járunk körül annak minden tulajdonságát figyelembe véve, az összes lehetséges ügyféltípussal összevetve.

 

DFTV
Mindig aktuális
Impresszum
Oldaltérkép
Stratégiai médiapartnerek
Működési partnerek
Cégadatok
Képzési helyszínek
Álláshirdetés
PAT elégedettségmérés
1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.
Telefon: (06 1) 266 7601
E-mail: info@dft.hu
Itt talál minket:
 
HEFOP 3.4.1/05/1 KMOP-2007-1.2.5 és KMOP-2007-1.2.7     tudasodajovod.hu
www.dft.hu   |   Copyright © 2011   |   Minden jog fenntartva   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Készítette