Tréningek
Tréningek
Címke: Tréning
. .

Az elmúlt évek során számos tréninget tartottunk pályázati projektek keretében és zárt, közvetlen megrendelés keretében is. Célcsoport tekintetében széles a paletta: tartottunk tréninget felsővezetőktől középvezetőkön át kékgalléros és fizikai munkavállalóknak, dolgoztunk állami és önkormányzati megrendelőknek, de a for-profit szektor számos képviselőjének is, informatikai, szállodaipari, szolgáltató cégeknek egyaránt.

Tréningjeink közös pontja, hogy a gyakorlati képzésben és készségfejlesztésben hiszünk, a saját élményen alapuló tapasztalati tanulásban, ezért a tréningeken csak a legszükségesebb elméleti kérdéseket vesszük sorra, inkább a szituációs gyakorlatokra, feladatmegoldásokra, helyzetgyakorlatokra helyezzük a hangsúlyt.

Szakmai stábunkban olyan elkötelezett, a tréningek terén nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező kollégák vannak, akik folyamatosan képzik magukat és az élethosszig tartó tanulásban hisznek – fejlesztőként is.

Tréningjeink tematikáját mindig az ügyfél igényeinek megfelelően alakítjuk ki, nem dobozos termékekkel dolgozunk. A konkrét tréningalkalmat megelőzően felmérjük a valós igényeket és szükségleteket, hogy a tréning valóban válasz lehessen egy-egy problémára, helyzetre. A lehetséges témák szerepelnek honlapunkon, de ezek csak kiindulópontot szolgáltatnak egy közös munka előtt. Keressen minket bizalommal, ha úgy gondolja, meglévő problémájára a tréning a megoldás!

Tréningjeink nagy része engedélyezett képzésként is megvalósítható, rendelkezünk a jelenleg hatályos felnőttképzési törvény szerinti engedélyekkel, de cash képzés keretében, egyedi tematikával és ütemezéssel is megvalósíthatóak.

DFTV
Mindig aktuális
Impresszum
Oldaltérkép
Stratégiai médiapartnerek
Működési partnerek
Cégadatok
Képzési helyszínek
Álláshirdetés
PAT elégedettségmérés
1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.
Telefon: (06 1) 266 7601
E-mail: info@dft.hu
Itt talál minket:
 
HEFOP 3.4.1/05/1 KMOP-2007-1.2.5 és KMOP-2007-1.2.7     tudasodajovod.hu
www.dft.hu   |   Copyright © 2011   |   Minden jog fenntartva   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Készítette