Szeretettel köszöntjük a DFT-nél!
Szeretettel köszöntjük a DFT-nél!
Címke: dft-hungária
. .

Szervezetünk több mint 25 éve humánfejlesztéssel foglalkozik; ez a szakmánk, hivatásunk, víziónk, elköteleződésünk. Jót és Jobban.
Fejlődünk és fejlesztünk, mert a sort magunkon kell kezdenünk. Ez a felelősség lehetőség számunkra, hogy JÓT cselekedjünk Ügyfeleinkkel és JOBBAN végezzük a munkánkat minden nap. Az Ügyfelünk a közös ügyünk másik fele, és együtt alkotjuk a megoldást.

Elkötelezettek vagyunk az emberek, munkatársak fejlesztése mellett; valljuk: egy cég annyit fejlődik, amennyit az ott dolgozók. Ezt képviseltük több száz ügyfélnél, több száz szervezetfejlesztési projektben, melyek nagy része uniós pályázati forrásból valósult meg.

Együttműködő partnereink, ügyfeleink minden szegmensből – kkv, nagyvállalat, állami intézmények, civil szervezetek, egyházi szervezetek, iskolák – megtapasztalták már, hogy a munkatársakba fektetett idő, energia, tudás gyorsan megtérül. Fejlessze szervezetét, hogy motivált, elkötelezett munkatársai hatékonyan dolgozzanak, ezzel támogatva a cég, szervezet sikerességét, a célok megvalósítását!

DFT-ésként és a szervezet HR vezetőjeként büszke vagyok munkatársainkra, fejlesztéseinkre, projektjeinkre, hogy számunkra nincs lehetetlen.

Tóth Gabriella

DFTV
Mindig aktuális
Impresszum
Oldaltérkép
Stratégiai médiapartnerek
Működési partnerek
Cégadatok
Képzési helyszínek
Álláshirdetés
PAT elégedettségmérés
1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.
Telefon: (06 1) 266 7601
E-mail: info@dft.hu
Itt talál minket:
 
HEFOP 3.4.1/05/1 KMOP-2007-1.2.5 és KMOP-2007-1.2.7     tudasodajovod.hu
www.dft.hu   |   Copyright © 2011   |   Minden jog fenntartva   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Készítette