LEGO SERIOUS PLAY FACILITÁTORRAL

A LEGO nem csak játék: kapcsolódás, kreativitás, kommunikáció.

Óriási előnye, hogy sokan ismerik, hiszen személyesen játszottak már vele gyerekként, vagy később, felnőttként gyermekeikkel, ezért rengeteg élmény fűződhet hozzá, vagy csupán csak hallottak ezen játékról. A LEGO segítségével könnyen ledőlnek a gátak, amik az ismeretlentől való félelem miatt épülnek fel. Ezen lehetséges gátak ledőlésével szabad teret engedünk a kreativitásunknak, fantáziánknak.

Amikor LEGO használatára kerül sor, legyen akár az egy megbeszélés, egy interjú vagy egy tréning, azt vehetjük észre, hogy a résztvevők hamarabb ráhangolódnak az adott feladatra, sőt a legtöbb esetben hamarabb fel is oldódnak. Ezen előkészítési folyamat által a résztvevők sokkal hatékonyabban tudják megoldani az eléjük kerülő kihívásokat.

Miért éppen a LEGO?

  • Motiválóan hat a résztvevőkre. Könnyen tudnak róla beszélni.
  • Pozitív élményeket idéz fel, ami az egész tanulási folyamatra kihatással van.
  • Nem csak a gyermeki ént, hanem az őszinteséget is kihozza mindenkiből.
  • Könnyű építeni.
  • Rengeteg szín, forma kapható belőle.
  • Egyszerű és komplex feladatokhoz is használhatjuk.
  • Előzetes tapasztalat nélkül is hamar bele lehet jönni a használatába.
  • Gyors és eredményes folyamat, amit hamar le is lehet vezetni kivezető kérdésekkel, ezért nem vesz el sok időt az adott napból a használata, tehát egy meetingen is könnyen beilleszthető.

Az esemény kifejezetten újságíró kollégáknak szól azzal a nem titkolt céllal, hogy egy olyan módszerrel ismertessük meg a sajtó képviselőit, mely érdekes tartalom lehet az olvasóiknak, de abban is bízunk, hogy saját maguk is kamatoztatják majd a mindennapjaikban a látottakat.

Szeretettel invitáljuk Önt budapesti helyszínünkre, hogy bemutassuk az egyik leghatékonyabb csapatépítő játékunkat és ötleteket adjunk arról, hogyan használható a mindennapokban a szervezeten belüli csapatok összehangolására és erősítésére.

IDŐPONT ÉS HELYSZÍN:

2023.10.11. 09:00 – 12:00

1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.

Amennyiben bármilyen kérdése van, keresse Varga Mária kolléganőnket!

📞 06 20 852 7376

📧 [email protected]

Felhívjuk figyelmét, hogy az esemény létszáma a rendezvényhelyszín kapacitása miatt korlátozott, a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételeket a jelentkezés sorrendjében fogadjuk!

REGISZTRÁCIÓ

Szigeti LorettaGONDOLKODJ A KEZEDDEL! LEGO SERIOUS PLAY