LEGO SERIOUS PLAY FACILITÁTORRAL

Mire jó egy doboz LEGO? Ismerkedni, gondolkodni, játszani, kapcsolódni. Legyen szó megbeszélésről, eseményekről, interjúkról, coachingról vagy akár csapatépítésről, két marék LEGO kocka segítségével igazi élményt lehet varázsolni a tárgyalóasztalhoz vagy a tréningterembe.

Szeretettel invitáljuk Önt budapesti helyszínünkre, hogy bemutassuk az egyik leghatékonyabb csapatépítő játékunkat és ötleteket adjunk arról, hogyan használható a mindennapokban a szervezeten belüli csapatok összehangolására és erősítésére.

Játszva tanulni? Ez szinte minden tréningre igaz, de kifejezetten a LEGO tréningek repítenek vissza minket gyermekkorunk kreatív és majdnem elfeledett világába. A mindennapi munkánk során keveset használjuk a kreativitásunkat, illetve a kezünket alkotásra, és inkább a verbális készségek és azok fejlesztései kerülnek előtérbe. Fontos kiemelni, hogy más agyi területek aktiválódnak akkor, ha a kezünkkel is dolgozunk, a „kezünkkel gondolkozunk”.

Ahogy a kezeink között megszületik valami a kockákból, úgy a fejünkben megszületnek olyan gondolatok, amelyek máskülönben nem feltétlenül jöttek volna létre. A közös alkotás élmény, és utána a megosztás segítségével kimondásra kerülhetnek olyan gondolatok, érzések, megélések, amik előre lendítenek csapatokat, konfliktusokat, helyzeteket.

A LEGO kihívások alkalmasak a játék, könnyedség, humor, kapcsolódás megélésére, ami minden csapat életében kiemelt szerepet kap, különösen nehezebb helyzetek, krízisek alatt vagy után. A nagy kihívást jelentő gyakorlatok megdolgozzák a csapatot, felélesztik a kreativitást, erősítik az együttműködést – ezek rendszeres alkalmazása erőforrásokat épít.

A délelőtt során Szirtesi-Nagy Réka Serious Play facilitátor mutat akár azonnal használható, és a mindennapokba beépíthető gyakorlatokat.

IDŐPONT ÉS HELYSZÍN:

2023. október 24. 14:00 – 17:00

1135 Budapest, Szegedi út 54. 1. emelet

Amennyiben bármilyen kérdése van, keresse Daramola Mária kolléganőnket!

📞 06 20 852 7376

📧 [email protected]

Felhívjuk figyelmét, hogy az esemény létszáma a rendezvényhelyszín kapacitása és az esemény workshop jellege miatt korlátozott, a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételeket a jelentkezés sorrendjében fogadjuk!

REGISZTRÁCIÓ

Szigeti LorettaGONDOLKODJ A KEZEDDEL! LEGO SERIOUS PLAY