Eszközkavalkád – így tartunk mi tréninget!

Időpont: 2023. február 16.

Időtartam: 17:00-18:30

Forma: Személyes betekintő nyílt nap

Előadó: Szirtesi-Nagy Réka, Nagy Emőke

Helyszín: 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22., II. emelet 14., 64. kapucsengő

Miről lesz szó?

Kíváncsi vagy, hogy mi, hogy tartunk tréninget?
Eszközkavalkád – így tartunk mi tréninget!
Betekintő a módszereinkbe, a gyakorlatainkba, az eszközeinkbe, a trénerképzés bemutatása – a gyakorlatban.39 éves vagyok és ebből az időből 22 évet töltöttem azzal, hogy (kisebb-nagyobb kihagyásokkal) tréningeket tartottam.

Szembekötő, maszkolószalag, képkártya, dobókocka, fa kocka, post it, műanyag pálcika, kis színes labda – önmagukban is érdekesek, de egy tréningen plusz jelentést, értelmet kapnak. Tréningfeladatba ágyazva tréneri eszköz lesz belőlük, olyan eszköz, ami támogatja a tapasztalati tanulást, segíti a konceptualizálást – segít maradandóvá és hosszan tartóvá tenni a tréningen szerzett élményeket. A tréning sikere pedig az is múlik, hogy az ott szerzett tapasztalatokat hogyan építik be a résztvevők a mindennapokba. Az eszközök ezt segítik. Önmagukban csak tárgyak, feladatban és a feldolgozás során azonban jóval többek ennél.

A DFT Trénerképzés személyes nyílt napján ízelítőt adunk abból, mi hogyan használjuk ezeket a tárgyakat a képzésen. Megmutatjuk, hogy mi mindenre alkalmas a szembekötő, hányféle módon használható egy képkártya csomag, és milyen sokoldalú lehet egy egyszerű fa kocka felhasználása.

Az esemény ingyenes, de a terem kapacitása miatt regisztrációhoz kötött, a helyek száma korlátozott.

Az eseményt azoknak ajánljuk, akik még nem döntötték el, hogy melyik trénerképzésre jelentkeznek, akik szeretnék megismerni, hogy a mi trénerképző programunk során milyen fizikai tárgyakkal szereznek majd saját élményt a résztvevők, akiknek szükségük van arra, hogy az elköteleződés előtt személyesen is találkozzanak a trénerekkel, akik hisznek a személyes kapcsolatok erejében.

Jó hangulatú, tartalmas és önmagában is értéket teremtő délutánra hívjuk azokat, akik érdeklődnek trénerképző programunk iránt!

Esményünk térítésmentes, de regisztrációhoz kötött!

Ez a webinárium már lezajlott. Aktuális eseményekért látogassa meg naptárunkat, ha régebbi webináriumunk érdekli, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében újra nézheti.

it_stuffEszközkavalkád – így tartunk mi tréninget! – 2