TOP 5 kommunikációs technika a teljesítményértékelésben – vezetőknek

24.nov
Online esemény
TOP 5 kommunikációs technika a teljesítményértékelésben - vezetőknek 2021. NovemberNov 24. 10:00 - 2021. NovemberNov 24. 11:30

Információk:

Időpont: 2021. november 24.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: Interaktív webinárium; online, zoom alkalmazáson keresztül

 

Miről lesz szó?

Vezetőként tekinthetünk az éves teljesítményértékelésre lehetőségként, kipipálandó feladatként, rosszabb esetben megélhetjük teherként is. A vezető hozzáállása a témában alapvetően meghatározza a munkatárs hozzáállását, így a teljesítményértékelés eredményességét is. Ez a téma nagyon időszerű, mivel ezek a beszélgetések vagy év végén vagy év elején szoktak megvalósulni.

 

Hogyan lehetünk profik a teljesítményértékelésben, ha a rendszer adott?

 

A válasz a kommunikáció! Hogyan kommunikálunk, közvetítjük az üzenetet a munkatárs felé? Hogyan tehetjük az éves értékelő beszélgetést egy előremutató, építő, visszajelző beszélgetéssé?

 

Számtalan kommunikációs technika van, melyek közül ezen a webináriumon kifejezetten a teljesítményértékelő beszélgetést támogató módszerek, trükkök kerülnek a fókuszba.

A teljesítményértékelő beszélgetés hangulatát nem az első mondta vagy az értékelés eredménye határozza meg, hanem már az azt előkészítő kommunikáció: a meghívás az értékelés kitöltésére (amennyiben van önértékelés), adott esetben az erre felkészítő tréning, amivel készülnie kell a munkatársnak a beszélgetésre (tervekkel, célkitűzéssel).

Áttekintjük, hogy az értékelő beszélgetés közben, hogyan lehet a bizalmat kialakítani, fenntartani, építő visszajelzést adni, milyen kérdéseket érdemes feltenni.

A teljesítményértékelő beszélgetés lehetőség arra is, hogy a munkatárs visszajelzést adjon, hogyan érzi magát a munkájában, így a vezetőjének is visszajelezhet, mi ezt segítő kérdésekkel tudunk ösztönözni.

Arra bíztatok Minden érdeklődőt, hogy éljen a lehetőséggel, és legyen a teljesítményértékelő beszélgetés az év meghatározó eseménye! Ebben nyújtok segítséget ezen a webináriumon.

 

Ki lesz az előadó?

A webináriumot Tóth Gabriella Réka tartja, aki több mint 10 éve a DFT HR vezetője, hivatása a munkatársak fejlesztése. Vallja, hogy egy munkaszervezet annyit fejlődik, amennyit az ott dolgozó munkatársak. Szerteágazó tapasztalata van a kiválasztás, onboarding folyamatok, szervezeti működés, teljesítményértékelés, csapatépítés, belső tréningek területén, melyeket külső ügyfeleknél is hasznosít. A folyamatos fejlesztés jegyében pár éve már coachként és team cochként is dolgozik, mely módszert nem csak vezetőként, hanem a vezető fejlesztésben is jól tud hasznosítani.

 

Tóth Gabriella Réka

 

Jelentkezés:

 

  Vezetéknév (kötelező)

  Keresztnév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Munkahely neve (kötelező)

  Munkahely címe (kötelező)

  Beosztás (kötelező)

  Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

  Hozzájárulok, hogy DFT-Hungária Zrt. a tudásszolgáltatásairól, zártkörű kedvezményeiről, és az aktuális pályázati lehetőségekről értesítést küldjön.

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Hozzászólások

  Weather data is currently not available for this location

  Weather Report

  Ma stec_replace_today_date

  stec_replace_today_icon_div

  stec_replace_current_summary_text

  stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

  Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

  Humidity stec_replace_current_humidity %

  Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

  Forecast

  Date

  Weather

  Temp

  stec_replace_5days

  Next 24 Hours

  Powered by openweathermap.org

  evikiTOP 5 kommunikációs technika a teljesítményértékelésben – vezetőknek