Szükség van-e a huszadik kommunikációs tréningre – miért és hogyan igen?

9.nov
ONLINE
Szükség van-e a huszadik kommunikációs tréningre – miért és hogyan igen? 2021. NovemberNov 09. 10:00 - 2021. NovemberNov 09. 11:30

Szükség van-e a huszadik kommunikációs tréningre –  miért és hogyan igen?

 

Időpont: 2021. november 9.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: Webinárium; online, zoom alkalmazáson keresztül

Előadók:

Havadi-Nagy Marian: logopédus, nyelvész, beszédtréner, beszédtanácsadó

 

Kuprivecz-Taba Krisztina: mérnök, tolmács, kereskedelmi igazgató

 

Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

 

 

Miről lesz szó?

Minden szervezetfejlesztési projektnek állandó eleme a kommunikációs terület, miközben nem született meg az a tanácsadó, aki ne tudna rövid időn belül kommunikációs eltéréseket feltárni a munkaszervezetben.  A munkatársak már úgy érezhetik agyonképzettek a különböző technikák terén, és kétkedve fogadnak minden újabb tréninget és szakembert. A megszokott témákon túl a forma és a tartalom egységéért kiált, amikor két a saját területén elismert szakember összefog egy közös cél érdekében: Havadi-Nagy Marian (logopédus, nyelvész, beszédtréner, beszédtanácsadó) és Kuprivecz-Taba Krisztina (mérnök, tolmács, kereskedelmi igazgató) adnak betekintést a lehetséges válaszokba: hogyan lesz a JÓ BESZÉD?

 

Beszédhangunkat a mindennapi kommunikáció során számtalan hatás éri, tehát érdemes annak védelmére, illetve a technikai szinten JÓ BESZÉD kialakítására fokozott figyelmet fordítanunk. Legyen bármilyen fontos és átütő a tartalom, ha a beszéd formai elemei nem megfelelően működnek, már nem vagyunk verbálisan olyan hatékonyak, mint azt szeretnénk.

 

Gyakran a munkahelyi szervezeti hatékonyság növelésének egyik alapfeltétele a személyközi kapcsolatok szintjének emelése, legyen az szóbeli vagy általánosabb értelemben vett kommunikáció. Tehát a beszélésre is igaz az, hogy tartalomhoz a forma – elengedhetetlen. A formához viszont tartalmat rendelni, szintén alapvetés. A technikai szempontból JÓ BESZÉD pillérként tartja majd meg a ráépülő tartalmat.

 

 

A webináriumon ízelítőt kaphatnak a résztvevők a mindennapi (munka) életükben azonnal alkalmazható gyakorlatokból:

 

1. Hangprevencióra vonatkozó alapvető hanghigiénés gyakorlatok, melyben megjelennek az izomtónus-szabályozást célzó relaxációs gyakorlatok. Célja, hogy olyan beszédhangot, orgánumot alakítsunk ki, mely későbbiekben is jól terhelhető, tetszetős beszédet eredményez.

 

2. A beszédtechnikai gyakorlatokban a légzés, a hangadás, az artikuláció, valamint a beszéd prozódiai elemei, így a hangerő, beszédtempó, beszédritmus, hanglejtés kerül főszerepbe.

 

3. A retorikai és prezentációs gyakorlatok a szervezeti keretben betöltött szerephez igazodó tartalmak (pl. személyes és telefonos ügyfélszolgálati kommunikáció, kereskedelmi feladatkörökben szükséges kommunikáció, megbeszélés online-offline, beszámoló, előadás, visszajelzés) jelennek meg a nonverbális kommunikáció és beszédviselkedés elvárásai, normája mellett.

 

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a 1,5 órás webinárium nem titkolt célja, hogy az online alkalom után minden résztvevő tudni akarja, hogyan tudja pályázati támogatásból megvalósítani a fenti témájú tréninget. Ennek érdekében az utolsó 10 percben az érdeklődők rövid tájékoztatást kapnak a GINOP PLUSZ-3.2.1 pályázati alapról, mely alapján mindenki felmérheti, érdemes-e a támogatási lehetőséggel élnie.

 

Pályázati forródrót: 06 20 317-1711 / [email protected]

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Hozzászólások

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Aktuális stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org

evikiSzükség van-e a huszadik kommunikációs tréningre – miért és hogyan igen?