Civilek a nőkért

17.jún
ONLINE
Civilek a nőkért 2021. JúniusJún 17. 17:00 - 2021. JúniusJún 17. 18:30

Civilek a nőkért

 • Időpont:  június 17.
 • Időtartam: 17:00-18:30
 • Forma: Interaktív webinárium; online, zoom alkalmazáson keresztül

 

Miről lesz szó? 

A munka és magánélet összehangolása egyéni kompetencia, tudatosság kérdése, de vajon mit tehet ezért egy civil szervezet? Az eseményre olyan civil szervezeti vezetőket, munkatársakat és önkénteseket várunk, akik vagy már foglalkoznak a kérdéssel, akár programok szintjén, akár csak elméletben, vagy tervezik a jövőben ilyen témájú programok elindítását. Nem okosabbak szeretnénk lenni náluk, hanem mutatni néhány lehetséges tartalmi elemet ahhoz, hogy ezek a projektek sikeresek és szakmailag megalapozottak legyenek.

Olyan civil szervezeteket várunk, amelyek nyitottak arra, hogy a nő, mint munkavállaló szerepével, a munka-család összeegyeztetéseinek problémáival foglalkozzanak.

AZ EFOP Plusz család- és ifjúságügyi fejlesztései a 2021-2027-es ciklusban kiemelt témaként foglalkoznak a témával. A rendezvény kitűnő alkalom az előzetes szakmai felkészülésre a civil szervezeteknek a ciklus pályázati tervezési folyamataihoz.

 

Milyen kérdésekre keresi a választ az esemény?

A webináriumon azt a kérdést járjuk körül, hogy milyen lehetőségei vannak egy civil szervezetnek, ha tevékenyen részt szeretne venni abban, hogy a nők képesek legyenek összehangolni a munkát a magánélettel. Azokat a lehetőségeket vesszük számba, melyek egy ilyen projektben a szakmai tartalmat jelenthetik. Szót ejtünk arról, hogy milyen programokkal érdemes a munkáltatókat megcélozni, és milyen programok segíthetik a témában magukat a nőket. Milyen eredményt várhatunk a munkahelyi programoktól és mit érhetünk el, ha közvetlenül a nőknek szervezünk programot?

A kérdésekre adott válaszok alapját jelenthetik majd egy későbbi európai uniós pályázati folyamat szakmai előkészítésének, így a részvétel ajánlott minden civil szervezetnek, amely uniós források igénybevételére pályázik a jövőben.

 

Milyen kézzel fogható, azonnal alkalmazható tudást ad?

A webináriumon több rendezvény- és programtípust mutatunk be azzal a céllal, hogy mindenki megtalálhassa azt, ami a saját szervezete alaptevékenységéhez közel áll, ami beilleszthető az eddigi működésébe, ami igazán a profiljába vág. Nem csak felsoroljuk ezeket, hanem bemutatjuk a legfontosabb paramétereiket, mire érdemes figyelni egy kutatás megtervezésekor, hogyan érdemes képzést szervezni munkáltatóknak és hogyan a dolgozó nőknek, vagy hogyan érdemes önszerveződő női közösségeket támogatni.

 

Ki az előadó?

A beszélgetést Nagy Emőke vezeti, aki nem csak trénerként, tanácsadóként támogatja a munkaszervezeteket abban, hogy egyre jobbak, tudatosabbak és hatékonyabbak legyenek, hanem képzési és horizontális vezetőként egyének és csapatok vezetésében is jártasságot szerzett az elmúlt tizenöt évben. A pozitív visszajelzés támogatására a testvérével, Szirtesi-Nagy Rékával közösen kifejlesztettek egy visszajelzést segítő kártyacsomagot, a Tükör kártyákat.

 

Emoke

 

Jelentkezés:

 

  Vezetéknév (kötelező)

  Keresztnév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Munkahely neve (kötelező)

  Munkahely címe (kötelező)

  Beosztás (kötelező)

  Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

  Hozzájárulok, hogy DFT-Hungária Zrt. a tudásszolgáltatásairól, zártkörű kedvezményeiről, és az aktuális pályázati lehetőségekről értesítést küldjön.

  • Időzítés
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Hozzászólások

  Weather data is currently not available for this location

  Weather Report

  Aktuális stec_replace_today_date

  stec_replace_today_icon_div

  stec_replace_current_summary_text

  stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

  Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

  Humidity stec_replace_current_humidity %

  Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

  Forecast

  Date

  Weather

  Temp

  stec_replace_5days

  Next 24 Hours

  Powered by openweathermap.org

  it_stuffCivilek a nőkért