Kapaszkodók a változásban: megoldásfókuszú eszközök vezetőknek – ONLINE

26.aug
ONLINE
Kapaszkodók a változásban: megoldásfókuszú eszközök vezetőknek - ONLINE 2021. AugusztusAug 26. 10:00 - 2021. AugusztusAug 26. 12:00

Hogyan valósíthat meg vállalati képzéseket pályázati forrásból?

GINOP PLUSZ-3.2.1-21 - Tegyen próbára minket!

 

Kapaszkodók a változásban: megoldásfókuszú eszközök vezetőknek

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! 

 

Időpont: 2021. augusztus 26. 10.00-12.00 óráig

Helyszíne: Zoom alkalmazáson keresztül, a pontos elérésről és belépési jelszaváról a rendezvényt megelőző napon tájékoztató e-mailt küldünk.

Tréner: Tóth Gabriella Réka

 

Készüljünk együtt a 2021-2027-es ciklus egyik legjelentősebb munkahelyi képzéseket támogató pályázatára!

DFT-Hungária engedélyezett felnőttképzőként ízelítőt ad az igénybe vehető képzési lehetőségekről mindenkinek, aki jogosult lehet a pályázati forrás igénybevételére.

 

A Tegyen próbára minket! rendezvénysorozat lehetőséget biztosít arra, hogy cégek döntéshozói, hr vezetői a képző vezető trénerei által tartott online próbatréningen a saját bőrükön tapasztalhassák a tréning során alkalmazott módszereket.

A téma önmagában, a pályázati lehetőségtől függetlenül is értékes tudást ad: kapaszkodókat a változásban. Megoldásfókuszú eszközöket vezetőknek.

 

Az eseményt a GINOP PLUSZ-3.2.1-21 felhívás vállalkozásokra vonatkozó, eddig ismert részleteiről szóló összefoglaló előadás zárja majd, melyet követően lehetőség lesz az egyéni kérdések megvitatására is.

A részvétel azoknak a döntéshozóknak ajánlott, akik tájékozódni szeretnének a GINOP PLUSZ-3.2.1-21 felhívás nyújtotta lehetőségről, azaz pályázati forrásból kívánják finanszírozni a jövő évre tervezett vállalati képzéseiket.

Kérjük, a regisztráció előtt tájékozódjon a GINOP PLUSZ-3.2.1-21 felhívás részleteiről >>>

 

A workshop témája:

A változás állandó és krízisek érkeznek. Erre a szervezetek többé kevésbé fel vannak készülve, a munkavállalók és a vezetők rendelkeznek eszközökkel, kompetenciákkal ezek kezelésére (vagy legalábbis tudják, honnan kérjenek támogatást).

De most más a helyzet! Amit megélünk másfél éve szervezetileg és magánéletben is, az egy olyan nagyfokú bizonytalanság, ahol különösen nagy szükség van előremutató eszközökre, kérdésekre, új megközelítésre. Talán először tapasztaljuk, hogy se a szervezet, se a vezetők, se a munkavállalók egyénileg nem tudják biztosan megtervezni a következő fél-egy évet, vagy akár hosszabb időtávot.

 

Ez a bizonytalan környezet nyomot hagy a munkavégzésünkben, a szervezetünkben, a hozzáállásunkban. Sokan tapasztalják, hogy a kiszámíthatatlanság ellenére nő a fluktuáció, a biztos pontok rendszere megváltozik, sötétben tapogatózunk vezetőként és munkatársként is. Egy ilyen helyzetben nagyobb szükség van kapaszkodókra, mint valaha.

Hogyan tudunk ezekre a történésekre vezetőként hatni? Hogyan támogassuk és tartsuk meg a munkatársainkat? Hogyan lehet, maradhat a szervezetünk egy oázis a bizonytalanság sivatagában?

 

A workshopon olyan megoldásfókuszú módszereket és technikákat mutatunk be, melyeket a vezetők azonnal tudnak hasznosítani önmaguk és csapatuk, szervezetük fejlesztésére is. Ez a szemléletmód segít előre tekinteni, előremutató és hasznos kérdéseket feltenni, erőforrásokra fókuszálni, megerősítő visszajelzéseket adni.

A program során néhány vezetői eszközt, módszert ismerhetnek meg és próbálhatnak ki a résztvevők a coaching szemléletű és megoldásfókuszú vezetés területéről.

 

Szeretettel várunk minden cégvezetőt, vezetőt, HR-est, aki szeretné megteremteni önmagának, munkatársainak és szervezetének is ezt az oázist!

 

Tréner:

Tóth Gabriella Réka:

Több mint 10 éve DFT HR vezetője, hivatása a munkatársak fejlesztése. Vallja, hogy egy munkaszervezet annyit fejlődik, amennyit az ott dolgozó munkatársak. Szerteágazó tapasztalata van a kiválasztás, on-boarding folyamatok, szervezeti működés, teljesítményértékelés, csapatépítés, belső tréningek területén, melyeket külső ügyfeleknél is hasznosít. A folyamatos fejlesztés jegyében pár éve már coachként és team cochként is dolgozik, mely módszert nem csak vezetőként, hanem a vezető fejlesztésben is jól tud hasznosítani.

 

 

Jelentkezés:

 

  Vezetéknév (kötelező)

  Keresztnév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Munkahely neve (kötelező)

  Munkahely címe (kötelező)

  Beosztás (kötelező)

  Adószám(kötelező)

  Megjegyzés

  Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

  Hozzájárulok, hogy DFT-Hungária Zrt. a tudásszolgáltatásairól, zártkörű kedvezményeiről, és az aktuális pályázati lehetőségekről értesítést küldjön.

  • Időzítés
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Hozzászólások

  Weather data is currently not available for this location

  Weather Report

  Aktuális stec_replace_today_date

  stec_replace_today_icon_div

  stec_replace_current_summary_text

  stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

  Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

  Humidity stec_replace_current_humidity %

  Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

  Forecast

  Date

  Weather

  Temp

  stec_replace_5days

  Next 24 Hours

  Powered by openweathermap.org

  it_stuffKapaszkodók a változásban: megoldásfókuszú eszközök vezetőknek – ONLINE