Kapaszkodók a változásban: megoldásfókuszú eszközök vezetőknek – Szombathely

26.aug
Kapaszkodók a változásban: megoldásfókuszú eszközök vezetőknek - Szombathely 2021. AugusztusAug 26. 10:00 - 2021. AugusztusAug 26. 13:00

Hogyan valósíthat meg vállalati képzéseket pályázati forrásból?

GINOP PLUSZ-3.2.1-21 - Tegyen próbára minket!

 

Kapaszkodók a változásban: megoldásfókuszú eszközök vezetőknek

 

A részvétel ingyenes!

 

Szombathely, augusztus 25.

10.00-13.00 óráig

 

A pontos helyszínről a későbbiekben tájékoztatjuk a regisztráltakat!

Trénerek: Szirtesi-Nagy Réka / Nagy Emőke /Tóth Gabriella Réka

 

Készüljünk együtt a 2021-2027-es ciklus egyik legjelentősebb munkahelyi képzéseket támogató pályázatára!

DFT-Hungária engedélyezett felnőttképzőként ízelítőt ad az igénybe vehető képzési lehetőségekről mindenkinek, aki jogosult lehet a pályázati forrás igénybevételére.

A Tegyen próbára minket! rendezvénysorozat lehetőséget biztosít arra, hogy cégek döntéshozói, hr vezetői a képző vezető trénerei által tartott próbatréningeken saját bőrükön tapasztalhassák a tréningek során alkalmazott módszereket.

A téma önmagában, a pályázati lehetőségtől függetlenül is értékes tudást ad: kapaszkodókat a változásban. Megoldásfókuszú eszközöket vezetőknek.

Az eseményt a GINOP PLUSZ-3.2.1-21 felhívás vállalkozásokra vonatkozó, eddig ismert részleteiről szóló összefoglaló előadás zárja majd, melyet követően lehetőség lesz az egyéni kérdések megvitatására is.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a rendezvény ingyenes, de a résztvevői szám korlátozott. Túljelentkezés esetén a jelentkezések időbeli sorrendje mellett figyelembe vesszük a jelentkező megfelelőségét a pályázati forrás igénybevételére. A részvétel azoknak a döntéshozóknak ajánlott, akik tájékozódni szeretnének a GINOP PLUSZ-3.2.1-21 felhívás nyújtotta lehetőségről, azaz pályázati forrásból kívánják finanszírozni a jövő évre tervezett vállalati képzéseiket.

Kérjük, a regisztráció előtt tájékozódjon a GINOP PLUSZ-3.2.1-21 felhívás részleteiről >>>

 

A workshop témája:

A változás állandó és krízisek érkeznek. Erre a szervezetek többé kevésbé fel vannak készülve, a munkavállalók és a vezetők rendelkeznek eszközökkel, kompetenciákkal ezek kezelésére (vagy legalábbis tudják, honnan kérjenek támogatást).

De most más a helyzet! Amit megélünk másfél éve szervezetileg és magánéletben is, az egy olyan nagyfokú bizonytalanság, ahol különösen nagy szükség van előremutató eszközökre, kérdésekre, új megközelítésre. Talán először tapasztaljuk, hogy se a szervezet, se a vezetők, se a munkavállalók egyénileg nem tudják biztosan megtervezni a következő fél-egy évet, vagy akár hosszabb időtávot.

Ez a bizonytalan környezet nyomot hagy a munkavégzésünkben, a szervezetünkben, a hozzáállásunkban. Sokan tapasztalják, hogy a kiszámíthatatlanság ellenére nő a fluktuáció, a biztos pontok rendszere megváltozik, sötétben tapogatózunk vezetőként és munkatársként is. Egy ilyen helyzetben nagyobb szükség van kapaszkodókra, mint valaha.

Hogyan tudunk ezekre a történésekre vezetőként hatni? Hogyan támogassuk és tartsuk meg a munkatársainkat? Hogyan lehet, maradhat a szervezetünk egy oázis a bizonytalanság sivatagában?

A workshopon olyan megoldásfókuszú módszereket és technikákat mutatunk be, melyeket a vezetők azonnal tudnak hasznosítani önmaguk és csapatuk, szervezetük fejlesztésére is. Ez a szemléletmód segít előre tekinteni, előremutató és hasznos kérdéseket feltenni, erőforrásokra fókuszálni, megerősítő visszajelzéseket adni.

A program során néhány vezetői eszközt, módszert ismerhetnek meg és próbálhatnak ki a résztvevők a coaching szemléletű és megoldásfókuszú vezetés területéről.

Szeretettel várunk minden cégvezetőt, vezetőt, HR-est, aki szeretné megteremteni önmagának, munkatársainak és szervezetének is ezt az oázist!

 

Trénerek:

 

Szirtesi-Nagy Réka:

Szervezetfejlesztési igazgató, akinek a megoldásfókuszú szemlélet és a csoportokkal való munka az egyik lételeme. Réka az elmúlt 11 évben egyének és csoportok fejlesztésével foglalkozott, azzal szokták megbízni, hogy facilitáljon csoportokat, lelkesítsen, beazonosítson elakadásokat, fejlesztési lehetőségeket, támogassa a csoportot a megoldások találásában, ötletgenerálásban. Néha coaching szemléletű tréninget tart, máskor élmény alapú szervezetfejlesztési programot, és arra is volt már példa, hogy teamcoaching keveredett csapatépítésbe.
Fejlesztőként abban hisz, hogy az általa alkalmazott módszerek segítik egyének és csoportok egyedi megoldáskeresését.

 

Nagy Emőke:

Nem csak trénerként, tanácsadóként támogatja a munkaszervezeteket abban, hogy egyre jobbak, tudatosabbak és hatékonyabbak legyenek, hanem képzési és horizontális vezetőként egyének és csapatok vezetésében is jártasságot szerzett az elmúlt tizenöt évben. A pozitív visszajelzés támogatására a testvérével, Szirtesi-Nagy Rékával közösen kifejlesztettek egy visszajelzést segítő kártyacsomagot, a Tükör kártyákat.

 

Tóth Gabriella Réka:

Több mint 10 éve DFT HR vezetője, hivatása a munkatársak fejlesztése. Vallja, hogy egy munkaszervezet annyit fejlődik, amennyit az ott dolgozó munkatársak. Szerteágazó tapasztalata van a kiválasztás, on-boarding folyamatok, szervezeti működés, teljesítményértékelés, csapatépítés, belső tréningek területén, melyeket külső ügyfeleknél is hasznosít. A folyamatos fejlesztés jegyében pár éve már coachként és team cochként is dolgozik, mely módszert nem csak vezetőként, hanem a vezető fejlesztésben is jól tud hasznosítani.

 

 

Jelentkezés:

 

  Vezetéknév (kötelező)

  Keresztnév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Munkahely neve (kötelező)

  Munkahely címe (kötelező)

  Beosztás (kötelező)

  Adószám(kötelező)

  Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

  Hozzájárulok, hogy DFT-Hungária Zrt. a tudásszolgáltatásairól, zártkörű kedvezményeiről, és az aktuális pályázati lehetőségekről értesítést küldjön.

  • Időzítés
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Hozzászólások

  Weather data is currently not available for this location

  Weather Report

  Ma stec_replace_today_date

  stec_replace_today_icon_div

  stec_replace_current_summary_text

  stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

  Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

  Humidity stec_replace_current_humidity %

  Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

  Forecast

  Date

  Weather

  Temp

  stec_replace_5days

  Next 24 Hours

  Powered by openweathermap.org

  evikiKapaszkodók a változásban: megoldásfókuszú eszközök vezetőknek – Szombathely