Atyaég, győztünk! – Mi lesz most? – pályázati projektmenedzsment kezdőknek és haladóknak

2.jún
ONLINE
Atyaég, győztünk! – Mi lesz most? – pályázati projektmenedzsment kezdőknek és haladóknak 2021. JúniusJún 02. 10:00 - 2021. JúniusJún 02. 11:30

Miről lesz szó?

Azt sokan tudjuk, mit jelent indulni egy pályázaton: projektterv-készítést, költségvetés összeállítást, a pályázat megírását – és az izgalmat, hogy nyerünk-e. De mi történik utána? Úgy is kérdezhetnénk, hogy mi történjen utána, hogy a sikeres pályázatból sikeresen megvalósított és elszámolt projekt legyen? Mik azok a kritikus pontok, amikre érdemes figyelni már a tervezési, majd a megvalósítási szakaszban ahhoz, hogy az elszámolás ne vég nélküli hibajavítást és átdolgozott éjszakákat jelentsen?

Munkatársaink az elmúlt tizenöt évben foglalkoztak HEFOP, TÁMOP, EFOP, GINOP projektekkel – mindezekben a humánfejlesztés volt a közös: olyan projektekben vettek részt szolgáltatóként és a projektmenedzsment támogatójaként, melyek az emberek fejlesztésére, a rendezvényekre, a képzésekre fókuszáltak. Alkalmazkodtak változó pályázati kiírásokhoz, különböző elvárásokhoz, de mindvégig az ügyfél ügye volt a fontos.

A másfél órás beszélgetésen természetesen nem adható át minden tudás, de felvillanthatóak olyan pontok, melyek a kezdő és a már gyakorlottabb pályázóknak, kedvezményezetteknek segíthetnek a tervezésben és a majdani megvalósításban.

Kinek ajánljuk?

A beszélgetés után minden regisztráltnak elküldjük azt az elektronikus összefoglalót, mely már alapja lehet egy a sikeres pályázati projektmenedzsmentnek.

Azoknak ajánljuk a beszélgetést, akik gondolkodnak pályázati források igénybevételében és szeretnének képet kapni ezek megvalósításáról, valamint azoknak a is, akik már valósítottak meg pályázatból finanszírozott projektet, és tudják, egy jó célhoz érdemes külső forrást igénybe venni – és felkészülni mindenre, amire fel lehet. Mi ez utóbbiban tudunk segíteni.

Kik lesznek a vendégeink?

A beszélgetés vezetője (Nagy Emőke) mellett, résztvevők a pályázat projektmenedzsmenttel foglalkozó kollégáink, Ludányi Vivien projektgazda és Horváth Péter projektigazgató.

horvath-peter ludanyi_vivi

Ki az előadó?

  • A beszélgetést Nagy Emőke vezeti, aki nem csak trénerként, tanácsadóként támogatja a munkaszervezeteket abban, hogy egyre jobbak, tudatosabbak és hatékonyabbak legyenek, hanem képzési és horizontális vezetőként egyének és csapatok vezetésében is jártasságot szerzett az elmúlt tizenöt évben. Emellett 5-6 éves tapasztalattal rendelkezik Európai Uniós pályázatok megvalósításában.
  • A pozitív visszajelzés támogatására a testvérével, Szirtesi-Nagy Rékával közösen kifejlesztettek egy visszajelzést segítő kártyacsomagot, a Tükör kártyákat.
  • Időzítés
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Hozzászólások

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Aktuális stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org

it_stuffAtyaég, győztünk! – Mi lesz most? – pályázati projektmenedzsment kezdőknek és haladóknak