A munkavégzés 12 alaptörvénye – értékszemlélet és vállalati kultúra a hatékonyság szolgálatában

8.dec
Online esemény
A munkavégzés 12 alaptörvénye – értékszemlélet és vállalati kultúra a hatékonyság szolgálatában 2021. DecemberDec 08. 10:00 - 2021. DecemberDec 08. 11:30

Információk:

Időpont: 2021. december 8.

Időtartam: 10:00 – 11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

 

Miről lesz szó?

Minden családban megvannak az együttélés alapvető szabályai: igazat mondunk, felosztjuk a feladatokat, vannak szerepek és napi rutinok. Ezek célja, hogy jól működő, hatékony családi életünk legyen. A munkaszervezetünkben vajon vannak-e ilyen ki nem mondott, ám horizontálisan működő szabályok? Egy új belépő hogyan szerez tudomást arról, hogy mik az alapok? Hogy mit jelent nálunk dolgozni? Mi az, amiben mindannyian maradéktalanul egyet tudunk érteni, ami nehezebb munkahelyi szituációkban sorvezető lehet?

A munkavégzés 12 alaptörvénye tizenöt éve bizonyítja a napi gyakorlatban, hogy a keretek mekkora szabadságot és támaszt adnak a munkatársaknak. Az azonos nyelv, fogalomhasználat milyen erőt képvisel a mindennapi munkában. Hogy amikor azt mondjuk, a nálunk dolgozók maximalisták, akkor nem leharcolt, kizsigerelt, túlórázó munkatársakra gondolunk, hanem azt értjük alatta mindannyian, hogy minden nap megtesszük a tőlünk telhető legtöbbet, kihozzuk magunkból a maximumot. Hogy a maximalizmus egy belső késztetés, hogy nem érdemes rosszabbul dolgozni, mint a mindenkori legjobban.

Az egyéni értékrend nagyon eltér minden munkatárs esetében, ez (is) adja egy vállalat sokszínűségét. A hatékony munkához azonban szükség van arra, hogy megállapodást kössünk a munkavégzés alapvető értékeiben, abban, hogy a mi cégünknél mi a vállalati kultúra alapja – megtartva az egyéni különbségeket az egység felé tartsunk.

A webináriumon a résztvevők megismerik mind a 12 pontot, ezek valódi jelentését, és képesek lesznek ezeket a saját munkaszervezetükre vonatkoztatni. A koncepciót alapvetően történeteken keresztül mutatjuk be, hiszen mi ezek alapján dolgozunk minden nap, van tehát számtalan történet arra is, hogy mikor hasznosak, hogyan működnek jól a mindennapokban.

 

Ki az előadó?

A workshopot Nagy Emőke tartja, aki nem csak trénerként, tanácsadóként, coachként és mediátorként támogatja a munkaszervezeteket abban, hogy egyre jobbak, tudatosabbak és hatékonyabbak legyenek, hanem képzési és horizontális vezetőként egyének és csapatok vezetésében is jártasságot szerzett az elmúlt tizenöt évben. A munkavégzés 12 alaptörvénye immár 15 éve része a mindennapjainak, munkatársait ez alapján (is) vezeti, folyamataiban ez alapján dolgozik.

Nagy Emoke

 

Jelentkezés:

 

  Vezetéknév (kötelező)

  Keresztnév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Munkahely neve (kötelező)

  Munkahely címe (kötelező)

  Beosztás (kötelező)

  Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

  Hozzájárulok, hogy DFT-Hungária Zrt. a tudásszolgáltatásairól, zártkörű kedvezményeiről, és az aktuális pályázati lehetőségekről értesítést küldjön.

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Hozzászólások

  Weather data is currently not available for this location

  Weather Report

  Ma stec_replace_today_date

  stec_replace_today_icon_div

  stec_replace_current_summary_text

  stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

  Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

  Humidity stec_replace_current_humidity %

  Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

  Forecast

  Date

  Weather

  Temp

  stec_replace_5days

  Next 24 Hours

  Powered by openweathermap.org

  evikiA munkavégzés 12 alaptörvénye – értékszemlélet és vállalati kultúra a hatékonyság szolgálatában