A fejlesztés zöld iránytűje: lehetőségek a munkaszervezetben

28.szept
ONLINE
A fejlesztés zöld iránytűje: lehetőségek a munkaszervezetben 2021. SzeptemberSzept 28. 10:00 - 2021. SzeptemberSzept 28. 11:30

Információk

Időpont: 2021. szeptember 28.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: Interaktív webinárium; online, zoom alkalmazáson keresztül

 

Miről lesz szó?

Napjainkban „A változás állandó” mondat már axiómává vált. Számunkra „A fejlődés állandó” mondat is éppen ilyen axióma, mert a változás magában hordozza a fejlődést, vagy legalább. Amikor fejlődésre, fejlesztésre gondolunk, lehetünk önmagunk az alanya ennek a folyamatnak vagy a szervezet, ahol dolgozunk, de akár a társadalom vagy a világ is. Végtelen számú fejlődési lehetőség áll rendelkezésünkre, és ehhez számtalan elmélet, hogyan lehet gondolkodni a szervezeti fejlesztésről.

 

Mi a DFT-ben megalkottuk a saját fejlesztési stratégiai modellünket, ahogyan szerintünk érdemes erről a folyamatról gondolkodni. Ez a fejlesztés zöld iránytűje, az Iránytű modell (Dftikum), mely új dimenziókat nyit a gondolkodásunkban.

 

A webináriumon megmutatjuk az Iránytű modellben rejlő lehetőségeket, melyek igazából a munkaszervezet fejlődési, fejlesztési lehetőségei. Olyan univerzális gondolkodási, tervezési, elemzési technikával ismerkedhetnek meg a résztvevők, mely az értékteremtés két alapkérdése (mit és hogyan) mellett a közösséget, az egyént (munkatársat), és a vezetést is tartalmazza.

Az iránytű modell, mint fejlesztési koncepció értelmezhető egy munkatárs vagy a szervezet fejlesztésére is.

 

Az iránytű modell segítségével a résztvevők meg tudják majd határozni, rendszerbe foglalni, milyen fejlesztésekre, kompetenciákra van szükség a szervezetben vagy egy adott munkatársnál. Felül tudják vizsgálni a modellel, hogy a szervezetükben meglévő fejlesztési stratégia lefed e minden területet, nem maradtak e vakfoltok.

 

Arra hívjuk a résztvevőket, hogy tájékozódjanak az Iránytű modellel, mely segít, hogy a fejlesztési lehetőségek sokaságában ne tévedjünk el, és utat mutat, mire is van szüksége a szervezetnek!

 

 

Ki az előadó?

A webináriumot Tóth Gabriella Réka tartja, aki több mint 10 éve a DFT HR vezetője, hivatása a munkatársak fejlesztése. Vallja, hogy egy munkaszervezet annyit fejlődik, amennyit az ott dolgozó munkatársak. Szerteágazó tapasztalata van a kiválasztás, on-boarding folyamatok, szervezeti működés, teljesítményértékelés, csapatépítés, belső tréningek területén, melyeket külső ügyfeleknél is hasznosít. A folyamatos fejlesztés jegyében pár éve coachként és team cochként is dolgozik, mely módszert nem csak vezetőként, hanem a vezető fejlesztésben is jól tud hasznosítani.

 

 

Jelentkezés:

 

  Vezetéknév (kötelező)

  Keresztnév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Munkahely neve (kötelező)

  Munkahely címe (kötelező)

  Beosztás (kötelező)

  Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

  Hozzájárulok, hogy DFT-Hungária Zrt. a tudásszolgáltatásairól, zártkörű kedvezményeiről, és az aktuális pályázati lehetőségekről értesítést küldjön.

  • Időzítés
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Hozzászólások

  Weather data is currently not available for this location

  Weather Report

  Aktuális stec_replace_today_date

  stec_replace_today_icon_div

  stec_replace_current_summary_text

  stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

  Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

  Humidity stec_replace_current_humidity %

  Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

  Forecast

  Date

  Weather

  Temp

  stec_replace_5days

  Next 24 Hours

  Powered by openweathermap.org

  it_stuffA fejlesztés zöld iránytűje: lehetőségek a munkaszervezetben