A coaching egy szemlélet: ahogy a másik emberhez viszonyulunk, az ítélkezésmentesség és az értő figyelem szándékával, a támogatás és a megértés céljából. Különböző módszereket, eszközöket használunk, amivel a másik félnek segítünk a gondolatait rendszerezni, célokat megfogalmazni, ötletelni, lépéseket és konkrét akciótervet összeállítani.

Hogyan lehet HR-esek számára mindez hasznos?
Jöjjenek el workshopunkra, ahol a különböző HR folyamatokban használható coaching kérdéseket és eszközöket ismerhetnek meg. Az eszközök, mint például a képkártyák, hiedelem kártyák, skála, vagy Lego abban fognak segíteni minket, hogy a résztvevők azonnal kipróbálható gyakorlatokat ismerjenek meg a kiválasztás, értékelés, fejlesztés, megbeszélések vezetése vagy vezetők támogatása kapcsán. A program során a leginkább hasznos coaching szemléletű kérdésekkel is fogunk dolgozni: megnézzük, hogy hol lehet helye ezeknek és hogyan lehet őket a leghasznosabban alkalmazni.

IDŐPONT ÉS HELYSZÍN:

2024. január 18. 09:00 – 12:00

1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.

Felhívjuk figyelmét, hogy az esemény létszáma a rendezvényhelyszín kapacitása és az esemény workshop jellege miatt korlátozott, a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételeket a jelentkezés sorrendjében fogadjuk!

REGISZTRÁCIÓ

Szigeti LorettaCoaching eszközök HR-eseknek