Szemléletváltás
Szemléletváltás

A munkaszervezet változása előtt az ott dolgozó emberek változnak meg.

Annak érdekében, hogy ez a változás pozitív változás, tehát fejlődés legyen, elengedhetetlen a helyes, egységes szemléletmód.

Képzéseink szemléletváltást hoznak számos ponton a munkaszervezetben, ezek alappilérei a felelősség, elkötelezettség, maximalizmus, pozitivitás, transzparencia, teljesítménykultúra, minőség, együttműködés, egyetértés és egység fogalmai. Ezen pontok külön-külön is jelentéssel bírnak, de a valóban forradalmi szemléletváltáshoz ezek egészben kell súlypontra találjanak a munkaszervezetben.

A 12 legfontosabb érték- és munkaszemléleti kérdés egészben A munkavégzés 12 alaptörvénye nevet viselő tréningükben ölt testet, de ezen pontok jelentése és szemlélete minden egyes képzésünket áthatja, ezáltal tud szemléletformálás, szemléletváltás bekövetkezni.

 

Ajánlott tréningjeink:

A munkavégzés 12 alaptörvénye: Az elnyerhető ismeretek horizontális alapkompetenciákat mozgósítanak, azaz az egész munkaszervezet profitál a képzésen elhangzottakból. A tréner egyértelmű pontokba csoportosítva tudatosítja a munkaszemlélet fontosságát a szervezetben. Az ügyfél szembesülhet a tevékenykedő, problémarejtő, kifogást kereső munkakultúra veszélyeivel, és ötleteket nyerhet az ilyen helyzetek megváltoztatására.

A kommunikáció 10 alaptörvénye: A kommunikáció áthatja a munkaszervezet minden porcikáját, így elemi érdek a helyes működése.A kommunikáció a lényeg formája, minden mondanivaló közvetítője: sikeres kommunikáció nélkül semmilyen tartalom nem lehet sikeres. A belső, hibásan beidegződött kommunikációs formákat csak külső szem (a tréner) láthatja meg, aki szakmai tanácsokkal segít a javítani a helyzeten. A résztvevőkkel közösen tisztázzuk a kommunikáció fogalmát, majd a megvitatjuk a legfontosabb kommunikációs alaptörvényeket, ezzel szemléletváltást érve el náluk.

A szervezeti működés 10 alaptörvénye: A szervezeti működés - vagy más szóval együttműködés - 10 törvénye egységbe rendezi a szervezeti működésről való gondokodást, konszenzust teremt a munkatársak között az együttműködés súlypontjait tekintve.

DFTV
Mindig aktuális
Impresszum
Oldaltérkép
Stratégiai médiapartnerek
Működési partnerek
Cégadatok
Képzési helyszínek
Álláshirdetés
PAT elégedettségmérés
1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.
Telefon: (06 1) 266 7601
E-mail: info@dft.hu
Itt talál minket:
 
HEFOP 3.4.1/05/1 KMOP-2007-1.2.5 és KMOP-2007-1.2.7     tudasodajovod.hu
www.dft.hu   |   Copyright © 2011   |   Minden jog fenntartva   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Készítette