Belső képzések és adminisztráció – A FAR-tól a pályázatig

Időpont: 2023. október 16.

Időtartam: 10:30-12:00

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Nagy-Kovács Kitti

Az alábbi webinárium során részletesen feltárjuk a belső képzések világát, és megosztunk átfogó információkat a FAR adminisztráció folyamatáról. Nem csak a pályázat kontextusában, hanem a fogalmi hátteret is tisztázzuk, hogy teljes körű megértést nyújtsunk ezen fontos témában.

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Miről lesz szó?

A webinárium főbb pontjai:

  • Belső képzések fogalma: Kiderítjük, mi is számít belső képzésnek, és milyen előnyei vannak.
  • Bejelentés fogalma, bejelentési kötelezettség – FAR adminisztráció folyamata: Megismertetjük a bejelentés fontosságát és a FAR adminisztráció folyamatát.
  • Bejelentésre vonatkozó főbb adminisztrációs kötelezettségek: Részletesen áttekintjük a bejelentési kötelezettségek kulcsfontosságú aspektusait.
  • Belső képzések dokumentációja fktv szerint: Bemutatjuk a belső képzések pályázati dokumentációjának lényeges elemeit.
  • FAR adatszolgáltatás és munka.hu felület kezelése: Elmagyarázzuk, hogyan működik a FAR adatszolgáltatás és hogyan kezelheted a munka.hu felületét.
  • Trénerek díjazása a pályázatban: Külön is foglalkozunk a trénerek díjazásával, és megtudhatod, miként számolhatóak el a pályázatban, akár belső, akár külsős trénert alkalmazol.


Szigeti LorettaBelső képzések és adminisztráció – A FAR-tól a pályázatig