Áldás vagy átok? – képzéseket tartani pályázati projektben

Ön is gondolkodott már azon, hogy induljon a GINOP PLUSZ-3.2.1-21-es képzési és bértámogatási pályázaton? Nem tudja mivel jár egy ilyen pályázat megvalósítása a gyakorlatban? Ismerje meg a nyertes pályázók véleményét, tapasztalatait!

A 2021-2027-es ciklus első fecskéiként nyerték meg az I. ütem projektjeinek megvalósítását.  Dani-Vastagh Edina (Daniella Villamosság), Rózsás Hajnalka (Bourns Kft.), Göbl Róbert (Mind-Diák Szövetkezetek Központ) kendőzetlenül mesélnek a munkahelyi képzések megvalósításáról. Megérte pályázni, hogy nem 100 % a támogatás intenzitása? Kiket és miért vontak be a képzésekbe? Milyen nehézségek adódtak a megvalósítás során? Milyen pozitív hozadéka volt a tréningeknek? Mennyit kellett dokumentálniuk?


A munkahelyi képzéseket támogató pályázat (GINOP PLUSZ-3.2.1-21) II. ütemének utolsó szakasza 2023. április 30-án zárul.  

Ha szeretné tudni, hogy milyen lehetőségei vannak munkatársai fejlesztésével kapcsolatban, kérje kötelezettség- és térítésmentes jogosultságvizsgálatunkat.

Regisztráció


it_stuffÁldás vagy átok? – képzéseket tartani pályázati projektben – GINOP PLUSZ-3.2.1