Képzési helyszínek
Képzési helyszínek

DFT-Hungária vállalja, hogy képzéseit a Megrendelő által kiválasztott helyszínen valósítja meg, legyen ez akár az Ügyfél valamelyik telephelye, a résztvevő személyek munkahelye, de akár egy szálloda vagy rendezvényközpont.

Saját képzési helyszínek:

P. Bureau Oktatási Központ

DFT saját, Poirot-i hangulatú képzési központja Budapest belvárosában, a Bajcsy-Zsilinszky út 22- es szám alatt található, így tréningek, workshopok, nyílt napok és konferenciák ideális helyszíne. 3 előadóteremből áll, melyek közül a két kisebbik szükség esetén egybenyitható. A nagyterem 80 fő, a kistermek 25-25 fő befogadására képesek legfeljebb. Filces tábla, flipchart, projektor és írásra alkalmas, felhajtható kartámlájú székek: mindezek a kényelmesebb, elmélyültebb tanulásra alkalmas környezetet hivatottak szolgálni. A helyszín egész területén térítésmentes, vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosítunk. Az előadók számára saját gép hiányában bekészített számítógép áll rendelkezésre, teljes multimédiás felkészítettséggel. A P.Bureau klimatizált, füstmentes intézmény, a folyosón kávé- és ropogtatnivaló-automata várja a résztvevőket az előadások szüneteiben. Pár percnyire több kedvező árú étterem, gyorsétterem áll rendelkezésre az ebédszünetek idejére. A zárható kapu a biztonságot hivatott szolgálni, ezen a szolgáltatásszervezőtől kapott kód segítségével lehet átjutni.

 

A DFT Akadémia terme

Képzés a főhadiszálláson! DFT-Hungária saját otthonában, a Semmelweis utca 25-ben is fenntart egy legfeljebb 45 fő befogadására alkalmas oktatótermet, mely a korszerű kompetenciafejlesztés minden szükséges eszközével rendelkezik. Aki itt vesz részt programon, igazán tűzközelbe kerül: szerencsés esetben belülről lesheti meg egy képző cég mindennapjait, s megbizonyosodhat róla, a sort valóban magunkon kezdjük. Így válik e terem az oktatás mellett a transzparencia eszközévé is.

DFT-Hungária Mobil Képzési Központ

2008-ban cégünk úgy döntött: annak érdekében, hogy a Budapesttől távol eső helyszíneken is a megszokott DFT-minőséget biztosíthassuk képzéseink során, Mobil Képzési Központra lesz szükségünk.

Ennek előnye, hogy biztosítja a nálunk megszokott eszközöket, klímát, környezetet. Mivel mindezt egy teherautóval vagy egyéb módon nem lehetett volna minden igényt kielégítően megoldani, úgy határoztunk, hogy az éves eszközbeszerzés legnagyobb tételeként szert teszünk egy Bombardier Q400-as utasszálító repülőgépre.

A rendkívül takarékos, praktikus és csendes repülőeszköz minimális zajszennyezéssel képes a fel- és leszállásra még a sűrűn lakott városok repterein is, környezetvédelmi és biztonságtechnikai tanúsítványai pedig az Európai Unió légifolyosóinak használatára is feljogosítják.
 

 

Főbb adatok
Gyártó: Bombardier Airspace
Személyzet: 2 fő irányítás, 5 fő képzési, képzésszervező és légiutaskísérő személyzet
Hossz: 32.8 m
Szárnyfesztávolság: 28.42 m
Férőhelyek: 40-50 fő (átalakítás után)
Önsúly: 17180 kg
Maximális hasznos teher: 8747 kg
Sebesség: 648 km/h (maximum, hosszantartóan)
Hatósugár: 2519 km

Gépünk bármelyik település repterén képes megfordulni, ahol legalább 1287 méteres leszállási és 1193 méteres felszállási úthossz rendelkezésre áll.
Mobil Képzési Központ - hogy túlszárnyaljuk elképzeléseit!

DFTV
Mindig aktuális
Impresszum
Oldaltérkép
Stratégiai médiapartnerek
Működési partnerek
Cégadatok
Képzési helyszínek
Álláshirdetés
PAT elégedettségmérés
Cím: 1052 Budapest, Semmelweis utca 25.
Telefon: (06 1) 266 7601; (06 1) 266 7602
E-mail: info@dft.hu
Itt talál minket:
 
HEFOP 3.4.1/05/1 KMOP-2007-1.2.5 és KMOP-2007-1.2.7     tudasodajovod.hu
www.dft.hu   |   Copyright © 2011   |   Minden jog fenntartva   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Készítette